Avatar-ohjaaja James Cameron kirjoittaa omanlaistaan Raamattua

20.12.2010 20:35 -

Avatar-elokuvan ohjaaja James Cameron kirjoittaa Raamattua. Hänen Raamatullaan ei tosin ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, mutta sen sijaan se on vahvasti sidoksissa maailman tähän mennessä tuottoisimpaan elokuvaan.

Ensimmäisen elokuvan pääosaa, Jake Sullya, näytellyt Sam Worthington on vahvistanut Avatarin jatko-osiin liittyvän työn alkaneen. Hän kertoo ohjaaja James Cameronin kirjoittavan Avatar-"raamattua", jonka pohjalta hän aikoo myöhemmin käsikirjoittaa tulevat jatko-osat.

Worthington, 34, kertoi myös keskustelleensa Cameronin kanssa siitä, kuinka trilogia mahdollisesti päättyy. Hänen mukaansa ohjaajan ideat olivat "siistejä". Worthington kertookin odottavansa innolla, mitä hänen roolihahmolleen Jakelle tapahtuu. Lisäksi hän myöntää olevansa utelias tulevien jatko-osien juonenkäänteiden suhteen.

- Mikä mahtaa olla uusi ongelma? Tulevatko ihmiset taas takaisin vai voisiko olla olemassa jotain vielä suurempaa, joka voisi uhata maailmaa? hän pohti.

Avatar, joka sai ensi-iltansa joulukuussa 2009, on tähän mennessä maailman tuottoisin elokuva. Sen kahdesta jatko-osasta ensimmäisen on määrä saada ensi-iltansa joulukuussa 2014.

Lähde: femalefirst.co.uk

Kilpailut

Uusimmat