Ohjaaja suuttui tähtinäyttelijälle Hella W -elokuvan kuvauksissa

20.01.2011 11:03 - Eeva Rajala

Näytelmäkirjailijanakin tunnetun Hella Wuolijoen tarina nähdään pian valkokankaalla. Elokuvassa nähdään muun muassa Hannu-Pekka Björkman, joka kertoi Voicelle ohjaajan suuttuneen hänelle elokuvan kuvauksissa.

Elokuvan on ohjannut Juha Wuolijoki, jonka kanssa Björkman teki töitä muun muassa Joulutarina-elokuvan aikana. Björkmanin mukaan Hella W -elokuvan kuvauksissa ohjaaja suorastaan hiosti häntä ja ensimmäisen kerran suuttui hänelle.

- Hän suuttui, kun minun piti kuulustella Hella Wuolijoen hahmoa eli Tiina Weckströmiä, niin hän halusi minulta enemmän ruutia ja huusi minulle. Lähdin sen jälkeen hetkeksi ulos jäähdyttelemään, Björkman kertoo Voicelle pilke silmäkulmassa.

Björkmanin mukaan ei ollut kuitenkaan vaikeata muuntautua joulupukista etsiväksi Wuolijoen uuteen elokuvaan. Wuolijoki on ohjaaja tullut Björkmanin mukaan tarkemmaksi näiden vuosien varrella.

- Hänen hiuksensa ovat harmaantuneet täysin näiden vuosien aikana, kun hän on tehnyt kanssani töitä, Björkman naurahtaa.

Tositapahtumiin perustuva Hella W -elokuva saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina 28. tammikuuta. Elokuvassa Björkman esittää Hella Wuolijoen kiinni haluavaa etsivää, Tiina Weckström esittää itse Wuolijokea ja Matleena Kuusniemi nähdään elokuvassa Wuolijoen tyttärenä.

Voice tapasi elokuvan tähdet Helsingin Vanhassa lääninvankilassa, joka sittemmin on remontoitu hotelliksi. Samassa paikassa Wuolijoki istui aikoinaan tuomiota maanpetoksesta. Haastattelut nähdään Voice TV:llä ensi viikolla.

Kilpailut

Uusimmat