Kelly Osbourne ja Madonna yhteistyöhön

26.01.2011 22:13 -

Laulaja Kelly Osbourne on valittu Madonnan vaatemalliston uudeksi keulakuvaksi. Näin ollen Osbourne sivuuttaa malliston nykyisen kasvon, näyttelijä-laulaja Taylor Momsenin.

Malliston sivuilla on ollut käynnissä äänestys, jossa fanit pystyvät äänestämään, kuka julkisuuden henkilö olisi heidän mielestään paras edustaja tuotemerkille. Kelly Osbourne päihitti kisassa tv-sarja Gossip Girlistäkin tutun Taylor Momsenin.

Malliston keulakuvan vaihto ei kuitenkaan ole aiheuttanut eripuraa naisten välille. Momsen ei liene kovin katkera, sillä hän onnitteli ensi töikseen Osbournea Twitterissä ja ylisti naista kauniiksi. Vaatimaton Osbourne kiitti todeten, että hän on astumassa suuriin saappaisiin.

- Kelly on aina ihaillut Madonnaa. Hän kuuli myös vasta äskettäin, että Lourdes fanittaa häntä ja Kelly oli todella otettu siitä. Tämä on iso juttu, Osbournen läheinen ystävä kertoo.

Madonna lanseerasi Material Girl -nimisen, teini-ikäisille tytöille suunnatun vaatemalliston viime vuonna. Madonna suunnitteli malliston yhdessä 14-vuotiaan tyttärensä Lourdesin kanssa.

Lähteet: Kelly Osbournen Twitter-sivu, Taylor Momsenin Twitter-sivu, contactmusic.com

Kilpailut

Uusimmat