Hups, Tukiaisen hääkutsussa on kirjoitusvirheitä

14.02.2011 19:30 - Mikko Räsänen

Johanna Tukiainen esitteli Voicen Heräämössä painosta tulleita hääkutsujaan. Johannan suunnittelemiin kortteihin oli lipsahtanut muutamia harmittavia kirjoitusvirheitä.

Johanna oli suunnitellut hänen ja Arto Länsmanin häiden kortit Lappi-teemalla, sillä pariskunta menee naimisiin Lapissa. Kutsukortin kannessa on kuvattuna revontulet ja sisäsivulla talvinen suutelukuva Johannasta ja Artosta.

Kortin sisäsivulla olevaan kutsutekstiin on kuitenkin jäänyt muutamia kirjoitusvirheitä. Virheet ovat muutamia pilkkuja ja väliviivoja, jotka ovat unohtuneet kortista. Ne eivät toki vaikuta itse kutsun sisältöön, vaikka moni morsian ja sulhanen on kutsujensa suhteen niin perfektionisti, että haluaisi tekstinkin olevan virheetöntä.

Johannalla ja Artolla tulee vielä olemaan kiire kutsukorttiensa kanssa. Pariskunta vieraili aamulla Voicen heräämössä ja Johanna harmitteli sitä, ettei hänellä ole vielä edes kenenkään Arton sukulaisen postiosoitetta. Osoitteiden keräämisellä ja kutsujen lähettämisellä alkaa olla kiire, sillä häät ovat jo tämän kuun 26. päivä. Saariselälle kauempaa tulevien pitäisi ehtiä varata matkat ja majoitukset.

Jää nähtäväksi, ehtiikö pariskunta lähettää vaivalla laatimansa kutsukortit, vai jääkö osa sukulaisista kokonaan ilman kutsuja.

Katso alta kuvat Johannan ja Arton hääkutsuista.

Kilpailut

Uusimmat