Ville Virtanen esittää tuutulaulun uutuuselokuvassa

05.03.2011 14:21 - Eeva Rajala

Näyttelijä Ville Virtanen esittää uudessa koskettavassa Sovinto-elokuvassa alkoholisoitunutta perheen isää. Virtasen lauluakin kuullaan elokuvassa.

Ville Virtanen sanoo, että roolihenkilöstä alkoholismista huolimatta löytyy myös rakastettavia piirteitä. Tämä näkyy elokuvassa muun muassa kohtauksissa, missä Virtanen leikkii perheen lasten kanssa ja laulaa toiselle lapsista tuutulaulua.

- Se on laulu, jonka olen oikeasti laulanut omille lapsilleni. Ehdotin, että voisiko roolihenkilö laulaa siinä kohtaa ja ohjaaja sanoi kyllä. Siitä olin erityisen iloinen, että se oli jäänyt sinne. Se oli aika pitkä kohtaus.

Sovinto-elokuvassa 34-vuotias nainen saa yllättävän puhelun, hänelle ilmoitetaan, että hänen äitinsä tekee kuolemaa. Uutinen johtaa hänen aikuiselämän ensimmäiseen kohtaamiseen äitinsä kanssa. Leenalla on synkkä lapsuus ja nyt hän joutuu kohtaamaan muistot uudelleen. Elokuvan pääosassa on ruotsalaistähti Noomi Rapace, äitiä elokuvassa näyttelee Outi Mäenpää ja isää Ville Virtanen.

Elokuva saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina 11. maaliskuuta. Elokuva perustuu Susanna Alakosken Sikalat-nimiseen romaaniin. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat