Missifinaalin jälkipelit alkoivat - Kuka haluaa revanssin?

06.03.2011 15:30 - Mikko Räsänen

Suomi sai uuden missikolmikon eilen, kun Pia Pakarinen kruunattiin Miss Suomeksi. Kruunaamisen jälkeen alkoi kuitenkin kova spekulointi siitä, ketkä kolmikon ulkopuolelle jääneistä ovat valmiit osallistumaan ensi vuonna uudestaan.

Moni kärkikolmikon ulkopuolelle jääneistä tytöistä pohti mahdollisuutta osallistua Miss Suomi -kilpailuun uudestaan. Pohdinnan taustana lienee ainakin se, että tämän vuoden missifinaalia pidettiin kovatasoisimpana moneen vuoteen. Nyt sijoittumatta jäi sellaisia kaunottaria, jotka olisivat jonain toisena vuonna saattaneet jopa voittaa.

Yksi pettyneistä oli Linnea Aaltonen, joka lähti tämän vuoden kisaan ennakkosuosikkina. Koska Linnea on vasta 23-vuotias, voisi hän ikänsä puolesta osallistua kilpailuun vielä ensi vuonna.

Linnea ei pitänyt ajatusta mahdottomana, mutta mietti, että jäikö hänelle tämän vuoden kilpailusta enää mitään, minkä hän voisi tehdä ensi vuonna paremmin.

Myös Iina Pyymäki leikki ajatuksella osallistua kilpailuun ensi vuonna.

- Tuntuisiko se sitten niin hienolta, jos ensi vuonna voittaisikin, muttakisan tason sanottaisiin olevan paljon tätä vuotta huonompi, Iina mietti ja arveli lopulta, että hänen kisailunsa taitavat olla tässä.

Helena Riihitupa kyynelehti kilpailun ratkettua - ei pettymystään vaan stressin ja jännityksen laukeamista. Hän kertoi olevansa onnellinen kärkikolmikon puolesta, mutta oma sijoittumattomuus luonnollisesti harmitti. Helenan kilpailunälkää ei vielä ole tyydytetty.

- Tämä kilpailu oli niin upea kokemus, että tämän jälkeen pienempiin kauneuskilpailuihin osallistuminen ei varmaan innosta. Ulkomaille sen sijaan olisi hieno päästä kisaamaan, Helena mietti.

Helena on vasta 20-vuotias, joten hänellä riittää aikaa osallistua Miss Suomeen uudestaan myöhemminkin. Helenaa ja muita saattaa rohkaista Essi Pöystin esimerkki. Kun Essi osallistui Miss Suomi -kilpailuun ensimmäisen kerran 2007, ei hän mahtunut kisan kärkikolmikkoon. Osallistuessaan kilpailuun uudestaan kaksi vuotta myöhemmin, kruunattiin hänet Miss Suomeksi.

Se kuitenkin on varmaa, että Anni Uusivirtaa ei Miss Suomi -kisassa enää nähdä. Anni on nimittäin 24-vuotias ja on vuoden kuluttua siten jo yli-ikäinen osallistumaan kilpailuun. Tämä harmittaa monia missifaneja, sillä pitkästä ja kansainvälisestä Annista toivottiin Suomelle edustajaa johonkin kansainväliseen kauneuskilpailuun.

Linnea Aaltonen hymyili vapautuneesti, vaikka tavoiteltua voittoa ei tullutkaan.

Iina Pyymäki oli onnellinen saadessaan olla mukana missifinaalissa, jota pidettiin kovatasoisimpana pitkiin aikoihin. Hän leikki ajatuksella, kannattaisiko hänen osallistua kilpailuun uudestaan. Ainakin mallin töistä 175-senttinen Iina kertoi olevansa kiinnostunut.

Helena Riihitupa haaveilee kansainvälisiin kauneuskilpailuihin pääsemisestä.

Ennakkosuosikkeihin kuulunut Anni Uusivirta jäi kärkikolmikon ulkopuolelle, mutta voitti sentään lehdistön ihannetytön tittelin.

Kilpailut

Uusimmat