Suomen kaameimmat kämpät: Sisällä tarvitaan viidakkoveistä ja kaasunaamaria

07.03.2011 10:44 -

Subilla käynnistyy huomenna Suomen kaamein kämppä -sarja, jossa nimensä mukaisesti etsitään ja siistitään maan sotkuisin asunto. Ohjelmassa sekavia koteja pelastava sisustussuunnittelija Teuvo Loman kertoi Voicelle, että sarjassa nähdään melko uskomattomia lääviä.

- Kyllä ne asunnot ovat varmasti Suomen pahimmasta päästä, sisään ei meinaa päästä sisään kuin viidakkoveitsen ja kaasunaamareiden kanssa. Arvioitiin, että esimerkiksi yhdessä asunnossa oli noin 10 000 kärpästä. En viitsi edes sanoa, mikä ne sinne houkutteli, kun en tiedä näytetäänkö sitä televisiossa, Teuvo nauraa.

Vaikka saattaisi olettaa, etteivät ihmiset mielellään halua esitellä surkeassa kuosissa olevia kotejaan oli ilmoittautumisia ohjelmaan tullut runsaasti.

- 700-800 hakemusta tuli. Ihmisillä on tosin aika laaja käsitys siitä, mikä on kaamea kämppä, sillä mukana oli siistejäkin asuntoja. Mutta kyllähän monet ihan mielellään näyttävät kotiaan televisiossakin. Ihmisillä on niin erilaisia elämäntilanteita. Sitten kun asunto menee siihen kuntoon, ettei jaksa siivota, niin moni luovuttaa. Onneksi me tulimme hätiin.

Suomen kaamein kämppä alkaa Subilla huomenna kello 21.00. Teuvo Lomanin ohjelmassa nähdään juontajana tätä nykyä kiinteistövälittäjänä toimiva Lola Wallinkoski. Sarjan taiteellinen puuseppänä on Kaj Leino.

Kilpailut

Uusimmat