Tämän hetken kuumin aussitähti: Työni ei määrittele minua

15.03.2011 13:42 - Eeva Rajala

Australialaiskaunotar Teresa Palmer nähdään uudessa I Am Number Four -scifielokuvassa. Palmer on suuressa nosteessa Hollywoodissa, mutta kaunotar ei anna työnsä vallata liikaa tilaa.

- En anna työni määrittää minua. Minulla on täysin normaali elämä työn ulkopuolella. Minulla on onnellinen ja positiivinen asenne. Urallahan on aina nousuja ja laskuja, kuten kaikessa. Yritän pitää jalat maassa mahdollisimman hyvin ja pitää itseni myös lähellä juuriani, Teresa Palmer kertoi Voicen haastattelussa.

25-vuotias Palmer on nähty aiemmin elokuvissa kuten Kauna 2, December Boys ja The Sorcerer's Apprentice. Hän haluaa tulevaisuudessakin kokeilla rajojaan ja eri elokuvatyylejä. Palmer haluaa kokeilla esimerkiksi pienemmän budjetin indie-filmejä sekä jossain vaiheessa testata taitojaan kameran toisella puolella ohjaajana.

Teresa Palmer esittää Number 6 -nimistä roolihahmoa I Am Number Four -scifielokuvassa, joka saa ensi-iltansa tulevana perjantaina. Elokuva kertoo poikkeuksellisia kykyjä omaavasta nuorukaisesta, joka pakenee henkensä kaupalla hänen peräänsä lähetettyjä vihollisia. Voice tapasi elokuvan nuoret tähdet Alex Pettyferin ja Teresa Palmerin. Haastattelut nähdään Heräämön lähetyksessä Voice TV:llä perjantaina.

Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat