Päivi Räsänen paljasti: Ensimmäinen humala 12-vuotiaana

13.04.2011 10:44 - Eeva Rajala

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on avautunut ensimmäisestä kännistään.

Päivi Räsänen oli Iskelmä-radion aamuohjelmassa vieraana ja kertoi olleensa viimeksi nuoruusvuosinaan kunnolla huppelissa. Ensimmäisen humalansa hän koki 12-vuotiaana ja järjesti samalla vanhemmilleen järkytyksen äitienpäivän kynnyksellä.

- Ensimmäinen kerta oli melko vahinko. Tyttökaverini kanssa 12-vuotiaana teimme pilan, että hänen vanhempiensa kotiviinejä tyhjensimme, joimme pulloista tietyn osan ja täytimme vedellä. Sitten yhtäkkiä olimmekin aika lailla juovuksissa. Sattui vielä äitienpäiväaatoksi tämä ja kyllä se ikävä äitienpäivälahja oli.

Räsänen oli mennyt kaverinsa kanssa saunomaan ja äiti oli tullut katsomaan, kun saunomisesta ei millään ollut tulla loppua. Räsäsen mukaan hänen äitinsä oli huomannut heti, että kaksikko oli humalassa. Nainen sanoo, että kotiviinistä oli tullut todella huono olo. Räsänen myös painottaa, että vielä tuon ikäiselle se oli terveydellisesti vaarallista.

- Täytyy sanoa jälkikäteen, että aika paljon nolottaa ja kaduttaakin se harmi, mitä vanhemmilleni tuotin, Räsänen kertoo.

Kuuntele Räsäsen haastattelu täältä! (Iskelmä)

The Voice ja Iskelmä kuuluvat samaan SBS Finland -konserniin.

Kilpailut

Uusimmat