IL: Nelosen hehkutetun uutuussarjan katsojaluvut romahtivat

27.04.2011 09:00 -

Massiivisesti mainostettu, pari viikkoa sitten Nelosella käynnistynyt Stage-ohjelma ei ole saanut katsojia odotetulla tavalla.

Nelosella runsaasti mainostettu Stage sai reippaasti takapakkia. Finnpanelin TV-mittarin mukaan avausjaksoa seurasi huikeat 121 000 katsojaa ja nyt toista jaksoa vain 80 000 katsojaa. Nelosen tiedotuspäällikkö Paula Rintama on ihmeissään ja kummastelee koulumusikaalin menestystä. Stagea esitetään keskiviikkoiltaisin mitä parhaimpaan katseluaikaan

-      - Katsojia ei ole hirveästi ollut. Tässä on ollut nyt poikkeuksellisia viikkoja, kun on ollut vaalit ja hyvät kelit, Nelosen tiedotuspäällikkö Paula Rintama toteaa.

Stageen on panostettu valjastamalla liuta tunnettuja nimiä. Marco Bjurström tuomaroi luodussaan ohjelmassaan ja juontajana toimii Ellen Jokikunnas, myös jokaisella koululla on oma tähtivalmentajansa, jonka johdolla oppilaat harjoittavat esityksiään.

Jyväskylän Cygnaeus-lukiota johtaa Arja Koriseva, Porvoon Linnankosken lukiota Eeva Vilkkumaa ja Maria Järvenhelmi Kontulan yhteislyseota. Lahden Salpausselän yläastetta ja lukiota mentoroi Tidjân Ba, Korson Lumon lukiota Sami Uotila ja Tume Uusitalo Tampereen yhteiskoulua.

-      - Olisimme toivoneet ohjelmalle enemmän katsojia. Stage on ihan hirveän hyvä ohjelma. Voi kun ihmiset nyt vain sen löytäisivät, Rintamaa kertoo.

N

Kilpailut

Uusimmat