Katukuvassa nähdään viikonloppuna seksikkäitä vappuasuja

30.04.2011 12:27 - Karoliina Kotala

Lauantaina juhlitaan jälleen vappua ja hauskat asut kuuluvat juhlaan siinä missä simakin. Naamiaisasuja myyvän Punanaamio-ketjun myymäläpäällikkö Kreetta Mattilapaljasti Voicelle tämän vuoden suosituimmat vappuasut.

Mattilan mukaan vappu on Halloweenin jälkeen vuoden toiseksi kovin myyntipäivä, jolloin asuja ostavat kaiken ikäiset.

- Aurinkoiset kelit ovat saaneet ihmiset liikkeelle ja vappu todella näkyy meillä liikkeessä. Tämä viimeinen viikko ennen vappua on aina kiireisin meillä myymälöissä, Mattila kuvailee.

Myös kouluissa ja päiväkodeissa järjestetään naamiaisia ja esimerkiksi eläinasut ovat pikkuväen suosiossa. Nuorten naisten suosiossa sen sijaan ovat tänä vuonna perinteisten seksikkäiden hoitaja-asujen lisäksi olleet muun muassa ampiais- ja leppäkerttuneidon asut. Kyseiset asut ovat tuubimekkoja, joissa on siivet sekä röyhelöhelma.

- Nuoret naiset tykkäävät asuista joita muutenkin käyttäisivät juhliessaan, esimerkiksi juuri lyhyistä helmoista, Mattila kertoo.

Syytä ei ole kuitenkaan huoleen, jos vappuasu on edelleen ostamatta, sillä tuotteet eivät Mattilan mukaan ole loppumassa kesken. Varastosta löytyy yli 5000 tuotetta ja myymälät ovat avoinna myös tänään lauantaina.

Kilpailut

Uusimmat