IS: Jone Nikula: Idols on vakavoitunut – kukaan ei törttöile

05.05.2011 08:40 -

Sunnuntaina päättyvä Idols-kausi on saanut kritiikkiä tasapaksuudesta ja tylsyydestä, mikä on näkynyt myös katsojaluvuissa. Tuomari Jone Nikula kertoo Ilta-Sanomille, että ohjelman luonne on tämän kauden aikana vakavoitunut.

Nikula kiittelee lehdessä loppuhuipennusta odottavan kauden olleen laulajien osalta tasokas. Tuomari kuitenkin kertoo huomanneensa, että kisaajat ovat luonteeltaan aiempia vuosia tasaisempia.

- Idols on vakavoitunut. Finalistit ovat tasaisia ja kunnollisia, kukaan ei törttöile. Sen sijaan musiikillisesti taso on erittäin hyvä, meillä on parempia laulajia kuin koskaan ennen.

Idols-tuottaja Kai Herdin on Nikulan kanssa samoilla linjoilla. Tuottajan mukaan persoonat eivät ole erottuneet yhtä paljon kuin edelliskausina.

- Tämä kausi eroaa aikaisemmista siinä, että kaikki kilpailijat ovat olleet tasavahvoja. Kukaan ei ole noussut erityiseksi huippusuosikiksi.

Katsojaluvut ovat olleet ennakkosuosikkeina pidettyjen Stina Girsin ja Ilpo Kaikkosen tippumisen jälkeen laskusuhdanteessa, vaikkakin viime lähetys keräsi 800 000 katsojaa, mikä on enemmän verrattuna muutamaan aikaisempaan jaksoon. Herdin on kuitenkin varma siitä, että ensi sunnuntaina lähetettävä finaali kerää televisioiden ääreen kiitettävän määrän silmäpareja.

- Finaali on joka vuosi ollut katsotuin. Luotan siihen, että silloin miljoonan katsojan raja menee rikki.

Sunnuntaina lähetettävässä finaalissa voitosta kisaavat Martti Saarinen ja Ali Elkharam.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat