Alaston murtovaras pidätettiin hiiri takapuolessaan

13.05.2011 15:02 -

Senecassa Yhdysvalloissa sattui hyvin erikoinen tapaus, kun poliisit saapuivat yksityisasunnolle murtovarkausepäilyn vuoksi.

Poliisit saapuivat asuntoon, jonka sisällä makasi mahallaan alaston 24-vuotias Noah Smith.
Asunnon omistajaa ei paikalta löydetty.

Kun poliisi yritti herätellä Smithiä hän löi poliisia ja tästä sai alkunsa tapahtumasarja, jonka seurauksena Smith yritti pahoinpidellä useita poliiseja. Häntä ammuttiin etälamauttimella, hänen kasvoihinsa sumutettiin pippurisumutetta ja lopulta hän päätyi sidottuna ambulanssin paareille.

Holtittomasti riehunut murtovaras oli poliisin mukaan huumeiden vaikutuksen alaisena ja epäilyjen mukaan käyttänyt "sieniä".

Myöhemmin lääkärintarkastuksessa läheisessä sairaalassa selvisi, että Smithin takamuksessa oli USB-liittimen kautta toimiva tietokoneen hiiri. Röntgenkuvista selvisi, että tietokoneen hiiri oli jumittunut miehen peräsuoleen. Smith kertoi sairaalan henkilökunnalle, ettei hänellä ollut mitään tietoa siitä kuinka hiiri oli sinne päätynyt.

Smithiä syytetään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, useasta pahoinpitelystä ja sukupuolta loukkaavasta siveettömästä käytöksestä.

Lähde: Live5news

Kilpailut

Uusimmat