Suomalainen pop-tähti: Vasta nyt ymmärrän julkisuuden kuuluvan työhöni

21.05.2011 20:13 -

Juuri uuden Paremmin kuin kukaan -soololevyn julkaissut Siiri Nordin on ehtinyt tehdä jo pitkän uran. Alun perin Killer-yhtyeen riveistä tunnetuksi ponnahtanut laulaja kertoo Voicelle, että vasta hiljattain hän on alkanut ymmärtää julkisuuden kuuluvan kiinteänä osana hänen työhönsä.

Siiri Nordin naureskelee, että vasta viime vuonna 30 vuoden rajapyykin ohitettuaan hän tuntee päässeensä ohi pitkästä murrosiästä. Laulaja myöntää, että aiemmin suhtautuminen esimerkiksi toimittajiin ja mediaan saattoi olla hankala.

- Päästiinhän siitä murrosiästä vihdoin ohi ja voi kyllä sanoa, että olen nyt muuttunut. Olen aika hidas oppimaan tiettyjä asioita. Kesti kauan ymmärtää, että julkisuus on osa ammattia. Nyt käsittää, että kaikkihan tässä tekevät työtään. Joillekin nämä jutut aukeavat nopeasti, toisille vähän hitaammin.

Uuden Paremmin kuin kukaan -levyn ensimmäinen single on albumin nimikkoraita. Nordinin mukaan alkuun hän ei nähnyt kappaleessa minkäänlaista potentiaalia.

- Kyseessä on varmaan ensimmäinen kappale, minkä levylle olen tehnyt. Pidin biisiä aluksi nolona, kun siinä on pussailua ja kaikkea semmoista. Onneksi tuottaja Jussi Jaakonaho löysi sen kappaleen, antoi suuren opetuksen ja sanoi, että yleensä ne noloimmat jutut on myös niitä siistimpiä. Onneksi se tuli levylle, se on mielestäni hieno kappale.

Kilpailut

Uusimmat