Schwarzeneggerillä useampiakin lehtolapsia?

23.05.2011 13:35 - Rea Tallgren

Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin avioeroskandaali on herättänyt viime viikkoina paljon huomiota, mutta uusimpien tietojen mukaan kaikkia kaapissa lymyäviä luurankoja ei ole vieläkään paljastettu ja Iso Arskalla saattaakin olla useampiakin kuin yksi lehtolapsi.

Kaksi viikkoa sitten viihdemaailmaa ravisutti skandaali, kun Terminaattori-elokuvista tuttu kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger ja hänen vaimonsa Maria Shriver julkistivat eroavansa 25 vuoden avioliiton jälkeen.

Vain muutamaa päivää myöhemmin Schwarzenegger myönsi eron syyksi hänen lehtolapsensa. Nykyään 13-vuotias poika syntyi vain viikko Schwarzeneggerin ja hänen vaimonsa Shriverin neljännen lapsen syntymän jälkeen. Poika oli seurausta usean vuoden suhteesta, joka Schwarzeneggerilla oli pariskunnan taloudenhoitajaan Patty Baenaan.

Kohu ei osoita laantumisen merkkejä, vaan skandaali näyttää paisuvan paisumistaan. Näyttelijätär Jane Seymour kertoi viikonloppuna CNN:n haastattelussa, että on kuullut varmalta lähteeltä Schwarzeneggerillä olevan useampikin lehtolapsia. Seymorin mukaan lapsia on ainakin kaksi lisää.

- Hän on selkeästi pitänyt hauskaa välittämättä seurauksista, ennen kuin tiedot hänen teoistaan ovat tulleet julki. Uskon, että ihmiset tulevat kuulemaan miehestä vielä paljon lisää, Seymor vihjaa.

Myös Schwarzeneggerin elämänkerran kirjoittanut Ian Halper on kertonut haastatelleensa elämänkertaa varten kuutta naista, ketkä kaikki väittivät lastensa isäksi Schwarzeneggeria.

- Ihmiset tulevat näkemään varsinaisen ryntäyksen kun nämä naiset astuvat esiin piiloistaan, Halper uhooakin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen seksikohu johon Schwarzenegger on joutunut. Häntä on aiemmin syytetty useista avioliiton ulkopuolisista suhteista ja lisäksi naisten ahdistelusta. Uusimman kohun myötä myös Schwarzeneggerin ja Shriverin lapset ovat reagoineet tilanteeseen asettumalla äitinsä puolelle, ja kahden vanhimman lapsen kerrotaankin kutsuvan itseään tällä hetkellä mieluummin äitinsä sukunimellä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat