Vau! Seksikäs laulajatar sai lihaa luidensa päälle

23.05.2011 16:35 - Rea Tallgren

Laulajatar Cheryl Colen painoa on seurattu mediassa tarkasti, lähinnä sen takia että nainen on yleensä totuttu näkemään huolestuttavan laihana. Nyt tähti on kuitenkin saanut lihaa luidensa päälle.

Englantilainen Girls Aloud -laulaja Cheryl Cole on totuttu näkemään mitä erikoisimmissa muotiluomuksissa ja aina sädehtivän kauniina. Naisen paino on vuosien varrella vaihdellut jonkin verran, mutta lähinnä kyse on aina ollut pelkästään painonputoamisesta.

Nyt laulajatar yrittää valloittaa Yhdysvaltoja ja tuleekin tuomaroimaan Amerikan X-Factorin seuraavaa tuotantokautta. Amerikkalaiset elämäntavat ovat tehneet naiselle hyvää, sillä tuoreimmissa lentokentällä napatuissa paparazzi-kuvissa Cole näytti saaneen lihaa luidensa päälle ja näyttikin terveemmältä kuin aikoihin.

Naisen uuden, kurvikkaamman ulkomuodon ei kuitenkaan uskota kestävän kauaa, sillä laulajatar aloittaa yhteistyön huippu-personal trainer Tracy Andersonin kanssa. Andersonin asiakkaisiin kuuluu muun muassa Madonna, Gwyneth Paltrow ja Jennifer Aniston.

Katso kuvat pyöristyneestä Cheryl Colesta täältä. (Daily Mail)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat