IS: Riitta Väisänen tuohtui tv-kanavalle: Minua vedätettiin

27.05.2011 08:16 - Eeva Rajala

Kymppitonnin legendaarinen juontaja Riitta Väisänen on tuohtunut tavasta, jolla hänelle kerrottiin Kymppitonni-ohjelman lopettamisesta, kertoo Ilta-Sanomat.

Riitta Väisänen oli kysellyt koko talven SuomiTV:ltä, jatketaanko ohjelman tekoa. Vastauksena hän oli viime lokakuusta saakka saanut sen, ettei jatkosta ole tehty vielä päätöstä. Viime viikolla Väisänen sai puhelun Ilta-Sanomien toimittajalta, jossa tiedusteltiin kommenttia ohjelman loppumisesta.

Väisänen oli ihmetellyt kysymystä, sillä ei ollut tietoinen ohjelman lopettamisesta. Seuraavaksi nainen luki viikkolehdestä, että SuomiTV nuorentaa katsojakuntaansa. Väisäsen mukaan kanavan kaupallinen johtaja Miikka Muurinen vahvisti vihdoin viikko sitten perjantaina Väisäselle, ettei ohjelmaa enää tehdä.

- He väistelivät ja vedättivät minua ja tuotantoyhtiötä koko syksyn, talven ja kevään. Olisi ollut kohteliasta ilmoittaa ohjelman lopettamisesta suoraan minulle, Väisänen sanoo Ilta-Sanomissa.

Muurinen kertoo, että Kymppitonnilla haluttiin houkutella katsojia vuoden 2009 lopussa perustetulle uudelle kanavalle. Hänen mukaansa ohjelma teki tehtävänsä eli teki kanavan tunnetuksi.

- Haluan kiittää Riittaa ja koko Kymppitonnia, mutta nyt haluamme tehdä tilaa muille, toivottavasti yhtä suosituille ohjelmille, Muurinen jatkaa.

Väisänen harmittelee, ettei enää ehdi tarjota ohjelmaa muualle, koska kanavien syksyn ohjelmat on jo lyöty lukkoon. Nainen on kuitenkin iloinen siitä, että Kymppitonni palasi televisioon edes hetkeksi vuosien jälkeen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat