IS: Hysteeriset Granlund-fanit rikkoivat suoja-aidan

31.05.2011 08:02 - Eeva Rajala

Jääkiekon maailmanmestarijoukkueen tähtipelaaja Mikael Granlund vieraili nuorten Your Move -liikuntatapahtumassa Helsingissä eilen. Miehen vierailu aiheutti tarkat turvajärjestelyt, kertoo Ilta-Sanomat.

Mikael Granlundin vierailu tapahtumassa sai nuoret fanit hysteerisiksi, eikä tuoretta maailmanmestaria uskallettu päästää yleisön joukkoon kiertämään, vaikka niin oli alun perin suunniteltu.

- Ajattelimme, että hän mahdollisesti voisi kiertää aluetta, mutta kun sen tilanteen näki, niin ei siinä olisi ollut mitään järkeä. Siitä olisi voinut tulla kaaos, paljastaa tapahtuman johtaja Ossi Heinänen lehdelle.

Granlund oli tarkoin aidatun alueen sisällä ja esiintyi lavalla muutaman minuutin kannustaen nuoria liikkumaan ja pelailemaan. Tämän jälkeen hän siirtyi lavan eteen aidan taakse jakamaan nimikirjoituksia tuhatpäiselle yleisölle. Granlundin jakaessa nimmareitaan lavan edessä, lavan sivussa olleet fanit alkoivat repiä aukkoja suoja-aidan vihreään muoviin, jotta pääsevät edes koskettamaan ohikulkevaa Granlundia.

Nimikirjoitussession jälkeen Granlundin kävellessä aidatun alueen sisällä autolleen, fanilauma juoksi vielä aidan vierellä ja huuteli miehelle rakkaudentunnustuksia.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat