Outo avioliittoehto: Tahdon näyttää Katie Pricelta, maksa muodonmuutokseni!

31.05.2011 11:02 - Rea Tallgren

Englantilaisella Lisa Hindillä on pakkomielle idolistaan Katie Pricesta. Nainen onkin kieltäytynyt menemästä naimsiin, mikäli hänen kihlattunsa ei maksa kaikkea, mikä mahdollistaa glamourmallilta näyttämisen.

Lisa Hind tapasi tulevan miehensä Steven bussissa, jota mies ajoi. Kahden viikon tapailun jälkeen mies kosi Hindiä, mutta naisella oli yksi erikoinen ehto naimisiinmenolle: Steven tuli maksaa kaikki, mikä piti yllä Hindin epäaitoa ulkonäköä.

Hindin ylläpitämät kauneusrutiinit ovat vähintäänkin massiivisia. Niihin kuuluvat niin solarium, botox, huulitäytteet, tekokynnet kuin hiustenpidennyksetkin.

- Epäaito on uusi aito, nainen puolustelee ulkonäköään.

25-vuotias Hind käy solariumissa vähintään kerran päivässä, muttei pelkää ihosyöpää tai terveysriskejä.

- Kuolisin ulkonäköni tähden. Pesen aina meikkini ennen sänkyyn menoa, joten minulle on tatuoitu kulmakarvat, kajaalit ja huultenrajaukset siltä varalta, että minut jouduttaisiin kiidättämään sairaalaan keskellä yötä. Työtön nainen on nähnyt idolinsa Katie Pricen yhdeksän kertaa.

- Jordan rakasti minun tekoripsiäni, joissa oli timantteja. Hän sanoi hankkivansa samanlaiset. Olin aivan innoissani; Jordan kopioi minua!

Tekoripset ovat sekä Hindin että Jordan-mallinimellä tunnetun Katie Pricen heikkous.

- Minulla on aina kolme kerrosta tekoripsiä, sillä yhdet eivät vain riitä. Olen exhibitonisti ja haluan että kaikki katsovat minua kun menen ulos.

Ainoa, mikä solariumia ja tekoripsiä rakastavassa naisessa on aitoa, ovat hänen 38EE-kokoa olevat rintansa. Tosin nainen aikoo leikkauttaa nekin: ensin omat rinnat pienemmiksi ja sitten silikonia täytteeksi.

Katso kuvat wannabe Katie Pricesta tästä. (Daily Mail) Mitä mieltä olet, onko nainen onnistunut tavoitteessaan?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat