Terminaattorin poika on kuuma lihaskimppu - katso!

31.05.2011 16:40 - Rea Tallgren

Lähiaikoina Schwarzenegger-Shriverin perhe on saanut paljon negatiivista huomiota osakseen Schwarzeneggerin lehtolapsen paljastuttua. Uusimmat kuvat tähden vanhimmasta pojasta, Patrickista kuitenkin todistavat, että yksi asia skandaalissa ei ole kärsinyt, ja se on pojan ulkonäkö.

Vaikka Terminaattori-tähti Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin ensimmäinen poika Patrick on vasta 17-vuotias, ei nuoren miehen raamikas ulkomuoto voi jäädä keneltäkään huomaamatta.

Pitkä ja lihaksikas nuorukainen kuvattiin tämän piipahtaessa paikallisessa kaupassa ostamassa pullovettä ja tikkarin. Vanhempiensa avioeroskandaalista kärsivä poika keskittää energiansa opiskeluun ja poika kantoikin mukanaan algebran kirjaa. Komistus oli pukeutunut vaatimattomaan harmaaseen t-paitaan ja löysiin shortseihin.

Nuoren miehen poikkeuksellisen komea ulkonäkö ei ole mennyt ohi myöskään alan asiantuntijoilta ja Patrick onkin LA Models -mallitoimiston listoilla. Hän on myös näytellyt pienen roolin elokuvassa The Benchwarmers.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat