Kristilliset ryhmät suuttuivat AC/DC-laulajalle

07.06.2011 18:31 -

AC/DC-laulaja Brian Johnson antoi hiljattain haastattelun, jossa hän kertoi, ettei pidä uskontoja arvossa. Tämä on suututtanut yhdysvaltalaiset uskonnolliset piirit.

Hiljattaisessa Popeater-sivustolle antamassaan haastattelussa Johnson kommentoi omia uskonnollisia näkemyksiään.

- Mielestäni kaikki uskonnot ovat pahasta, ne ovat silkkaa ajanhukkaa. Jeesus oli kyllä fiksu mies, muttei hän ollut jumalan poika. Kaikki tietävät Jeesuksen olleen älykäs, sillä hän tarkoitti, että me kaikki olemme itse omia kirkkojamme.

Laulajan puheet ovat nostattaneet närää uskonnollisissa piireissä. Esimerkiksi varsin tunnettu uskonnollisiin aiheisiin keskittynyt kirjailija yhdysvaltalainen Allen Palmeri on ilmoittanut tuohtuneensa Johnsonin ajatuksista.

- Jeesus on tie, totuus ja elämä. Hän on myös Brian Johnsonin musikaalisten kykyjen takana. Kun Johnsonin taival maan päällä päättyy joku päivä, hänen on kohdattava se fakta, että Jeesus seisoo taivaan porteilla.

Uskonnollisten piirien närkästys AC/DC:tä kohtaan ei toki ole mikään uusi asia. Bändin kun syytettiin flirttailevan pahojen voimien kanssa jo vuosikymmeniä sitten.

Lähde: Christian Today

Kilpailut

Uusimmat