Ensimmäinen haastattelu: Iso-Arskan lehtolapsen äiti paljastaa kaiken

15.06.2011 12:33 - Eeva Rajala

Arnold Schwarzeneggerin lehtolapsen äiti, perheen entinen taloudenhoitaja Mildred Patricia Baena on kommentoinut nyt ensimmäisen kerran syntynyttä kohua.

Mildred Patricia Baena on Arnold Schwarzeneggerin viidennen lapsen äiti. Nainen työskenteli Schwarzeneggerin perheen taloudenhoitajana yli 20 vuotta. Nyt hän myöntää tienneensä melkein alusta saakka, että Iso-Arska on hänen lapsensa isä.

- Kun Joseph kasvoi, aloin huomata samanlaisuuksia. Siitä tuli koko ajan selvempää, Baena kertoo Hello-lehden haastattelussa.

Baena kertoi myös, että Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver alkoi epäillä jotakin. Shriver oli sanonut Baenalla useasti, että tämä voisi puhua Shriverille. Lopulta Shriver oli kysynyt naiselta suoraan, miten asia on. Baena myöntää, että naiset myös itkivät yhdessä totuuden tullessa ilmi.

- Hän (Maria) oli niin vahva. Itkimme yhdessä. Olin polvillani ja hän pyysi minua nousemaan ylös. Halasimme ja sanoin, ettei tämä ole Arnoldin syy, tässä tarvittiin kahta ihmistä.

Taloudenhoitajan pestin tammikuun alussa jättänyt Baena arvostaa myös Schwarzeneggeria hyvin korkealle.

- Hän on hyvä mies ja tiedän, että myös hän kärsii tällä hetkellä. Hän rakastaa Mariaa. Toivon, että he ajan kanssa saavat asiansa selviksi.

Lähde: Hello

Kilpailut

Uusimmat