Suomalaisen rokkitähden juhannusmuisto: Vanhempi nainen vei poikuuteni

22.06.2011 17:30 -

Uniklubi-yhtyeen laulaja Jussi kertoi Voicelle ikimuistoisimman juhannusmuistonsa.

Huomenna The Voice Juhannus HimosFestivalilla esiintyvän Uniklubin nokkamies Jussi kertoo, että usein juhannukset ovat kuluneet keikoilla. Parhaiten mieleen jäänyt keskikesän juhlan muisto liittyy kuitenkin ensimmäiseen fyysiseen lemmen täyttymykseen.

- Taisi olla Porin Yyterissä vuonna 1997 tai 1998, kun poikuus lähti itseäni huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Se on jäänyt mieleen, kun dyynien väliin mentiin piiloon. Kyllähän se taisi vähän haparointia olla, enkä tiedä saiko kumppani sitä mitä halusi, sillä hän oli huomattavasti kokeneempi.

- Juhannuksena tuollaisia tapahtuu enemmänkin, silloin on taikuutta ilmassa.

Huominen Himoksen keikka on tänä vuonna bändin ainut juhannusesiintyminen. Jussi kertoo odottavansa festarivetoa innolla ja on samalla myös tyytyväinen siihen, että keikan jälkeen on mahdollisuus myös vetäytyä viettämään juhlaa kotikonnuille Hämeenkyröön.

- Himoksella vedetään tietysti täysillä. Luvassa on myös "uusia vanhoja" biisejä. Kysyttiin Facebookissa, mitä kappaleita ihmiset haluaisivat kuulla ja nyt sitten soitetaan niitä. Mukavaa, kun pääse ensiksi soittamaan rokkia ja sitten viettämään juhannusta.

Uniklubin lisäksi The Voice Juhannus HimosFestivalilla esiintyy huomenna muun muassa Mokoma, Kotiteollisuus, Amorphis ja Von Hertzen Brothers.

Kilpailut

Uusimmat