Suomalainen miespornotähti vinkkaa: Näin kellistät kesäheilan

25.06.2011 20:30 -

Mr. Lothar alias Anssi Viskari lienee tällä hetkellä Suomen tunnetuin miespuolinen aikuisviihdetähti. Lothar on ehtinyt kellistää vuosien saatossa useammankin partnerin, jonka tiimoilta hän antoikin vinkkejä, miten miesten kannattaa tehdä naisiin vaikutus.

The Voicen Juhannus HimosFestivalilta tavoitettu Mr. Lothar kertoi Voicelle, että usein vastakkaisen sukupuolen kellistämisen pilaa yksinkertainen moka - liika innokkuus ja suoruus. Kun tästä pääsee eroon, ovat mahdollisuudetkin paremmat.

- Kaikki lähtee oikeasti siitä, että osaat käyttäytyä. Olen nähnyt muutamia miekkosia, omia kavereitakin hieman turhan kovissa juhlafiiliksissä, käyvän kiinni suoraan eteen tulevan naisen rintoihin. Se ei toimi.

Jos lykky sattuu käymään ja uuden tuttavuuden kanssa pääsee lemmenleikkeihin saakka, kannattaa edelleen pitää pää tarpeeksi kylmänä. Hyväksi havaitut "parhaat temput" kun eivät automaattisesti toimi kaikkiin ihmisiin.

- Eivät kaikki toimi samalla kaavalla. Jotkut jutut mitkä toimivat yhden tyypin kanssa, eivät välttämättä toimi jonkun toisen kanssa. Täytyy siis käydä "kirjasta joka sivu läpi", niin sanotusti, Lothar nauraa.

Kilpailut

Uusimmat