IS: Suomen kiekkotähtien kone teki hätälaskun

28.06.2011 08:00 - Eeva Rajala

Leijonien riveissä MM-kultaa voittanut Mikael Granlund oli muiden suomalaiskiekkoilijoiden tavoin palaamassa NHL:n varaustilaisuudesta, kun kone joutui tekemään hätälaskun sunnuntaina, kertoo Ilta-Sanomat.

Kiekkotähtien kone joutui vaikeuksiin Atlantin yllä. Lehden mukaan koneeseen oli iskenyt generaattorivika ja se kääntyi takaisin ja teki hätälaskun Chicagon kansainväliselle lentokentälle. Hätälaskun jälkeen ilmoitettiin, ettei kone lähde enää minnekään ja yli 200 matkustajaa joutui jäämään lentokentälle.

Mikael Granlundin lisäksi koneessa olivat ainakin hänen veljensä Markus sekä varaustilaisuudessa pelaajien esityksiä seuraamassa ollut Christian Ruuttu.

- Jotain koneesta oli ilmeisesti sammunut, ja siksi he eivät uskaltaneet ylittää Atlanttia. Tärkeintä on, että olemme kaikki kunnossa, Ruuttu kertoo lehdessä.

Lennon kanssa oli jotain ongelmia jo ennen kuin kone pääsi ilmaan, sillä lento lähti kolmisen tuntia myöhässä. Nuoremman Granlundin mukaan lentosekoilu jätti karvaan maun muutoin hienoon viikonloppuun.

Eiväthän tunnelmat voi kovin hyvät olla, kun on jouduttu odottamaan näin kauan että pääsee kotiin, hän selventää.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat