Maailmantähden tyttöystävä paljastui huippukalliiksi prostituoiduksi

04.07.2011 17:05 - Rea Tallgren

Peiteroolissa esiintynyt brittilehden toimittaja sai selville, että Bon Jovi -yhtyeen riveissä soittavan Richie Samboran uusi tyttöystävä Yasmin Mitri on luksus-prostituoitu.

News of the World -lehden toimittaja pääsi peiteroolinsa turvin tutustumaan Richie Samboran uuteen tyttöystävään Yasmin Mitriin. 24-vuotias brasilialaismalli oli kutsunut toimittajan kotiinsa ja tarjoutunut harrastamaan miehen kanssa seksiä rahaa vastaan. Tuhannen punnan, eli noin 1100 euron, maksua vastaan Mitri oli myös lupautunut järjestämään lesboaktin, jota toimittaja olisi saanut katsella.

Mitri oli myös leveillyt avoimesti 51-vuotiaalla julkkispoikaystävällään Samboralla.

- Olen ollut hänen kanssaan yli puolitoista vuotta. Hän asuu Los Angelesissa, mutta me puhumme puhelimessa koko ajan ja hän lähettelee minulle lahjoja.

Mallikaunotar oli näyttänyt toimittajalle Samboran lähettämiä sähköposteja ja ylpeillyt miehen olevan hulluna häneen. Nainen oli myös esitellyt toimittajalle rokkarilta saamaansa tuoksukynttiläkoria, jossa oli miehen kirjoittama kortti. Kortissa luki "Yasmin, sinä olet paras." Kaiken lisäksi Mitri oli myös tarjoutunut hankkimaan toimittajalle kokaiinia.

Nainen on ollut Girls From Paradise -seuralaistoimiston listoilla jo pidempään ja toiminut siellä nimellä Genevive. Naista oli mainostettu 32DD -kuppikoolla varustetuksi malliksi ja hänen taksakseen oli määritelty 1100 euroa tunnilta ja lähes 8 500 euroa yöltä. Jutun tultua julki naisen profiili oli poistettu palvelusta.

Katso Samboran ja Mitrin yhteiset kuvat tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat