Meneekö tämä liian pitkälle? Kalliita meikkauspalveluja voi nyt ostaa kuolleelle

17.07.2011 17:00 - Rea Tallgren

Kaunesalan kulttiyritys Illamasqua on yhdistänyt voimansa brittiläisen hautaustoimiston kanssa ja tarjoaakin kalliita meikkaussessioita - kuolleille.

Illamasqua-firma on ollut pystyssä vasta kolmisen vuotta, mutta sen tuotteita myydään jo nyt ympäri maailmaa. Firman perustaja Julian Kynaston on aina halunnut kehitellä jotain uutta meikkauksen saralle, ja nyt mies on siinä onnistunut varsin hyvin. Illamasqua on nimittäin yhdistänyt voimansa lontoolaisen Leverton & Sons -hautaustoimiston kanssa.

Yhdessä yritykset tarjoavat mahdollisuuden ammattimeikkaajaan, joka tekee ruumiille mahdollisimman näyttävän hautajaismeikin. Illamasqua kuvailee meikkauspalvelun olevan "viimeinen mahdollisuus ilmaista itseään". Meikkaussessio maksaa hieman yli 500 euroa ja meikin tekee erikseen ruumiiden meikkaamiseen koulutettu meikkitaiteilija.

Palvelun mainoksessa kuolleelta näyttävän mallin kasvot on meikattu kleopatramaisen vahvasti ja tämän päätä koristaa pitkä, vedenvihreä peruukki. Kaulassaan naisella on näyttävä kaulakoru. Katso kuva mainoksesta tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat