IL: Uuden reality-sarjan kiinteistökuningatar tuomittu petoksesta

09.08.2011 08:01 - Eeva Rajala

Liv-kanavalla alkaa parin viikon kuluttua uusi reality-sarja nimeltä Kiinteistökuningatar Kaisa. Sarjan tähti Kaisa Liski on Iltalehden mukaan tuomittu taannoin petoksesta.

Vantaan käräjäoikeus antoi tuomionsa viime vuosituhannen lopussa. Vuonna 1998 Kaisa Liski oli nostanut Kansaneläkelaitoksen maksamaa työmarkkinatukea neljän kuukauden ajan, vaikka oli samaan aikaan töissä.

Liski myönsi taannoin oikeudelle asian, mutta Iltalehden mukaan ei enää muista asiaa.

- Ei minulla mitään tuomiota mistään tuollaisesta, ei missään nimessä, Liski sanoo lehdelle.

Nainen tosin myöntää, että käräjäoikeuden papereissa olevat henkilötiedot täsmäävät hänen omiinsa. Liski työskentelee tällä hetkellä JYA Kiinteistövälityksen palveluksessa. Hänellä on myös oma Kaisankiinteistöt Oy -niminen yritys, joka tosin lopetetaan lähiaikoina.

Itä- ja Keski-Uudenmaan ulosottovirasto perii Kaisankiinteistöltä tällä hetkellä 97 900 euron velkoja. Velat ovat tulleet muun muassa maksamatta jääneistä veroista ja vakuutusmaksuista.

- Minulla on viimeisen parin vuoden aikana ollut työ- ja perhekuvioiden järjestelyä ja siitä johtuen tällaista on tapahtunut...Yritys ei ole enää toiminnassa. Se lopetetaan aivan pian, ja kaikki velat maksetaan pois, Liski sanoo.

Kiinteistökuningatar Kaisa -sarja alkaa Liv-kanavalla keskiviikkona 24. elokuuta. Sarjassa seurataan sekä Liski työ- että siviilielämää.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat