Täydelliset naiset -tähti oikoo sarjaan liittyviä huhuja

09.08.2011 17:31 - Eeva Rajala

Uutisoimme eilen, että Täydelliset naiset -sarja päättyy tulevan tuotantokauden jälkeen. Sarjassa aiemmin näytellyt Nicollette Sheridan oikoo nyt sarjaan liittyviä huhuja.

Spekulaatiot ovat lähteneet käyntiin, että Nicolette Sheridanin roolihahmo Edie Britt tekisi sarjan viimeisellä kaudella näyttävän paluun - kuolleista. Sheridanin esittämä hahmo oli seksikäs kiinteistövälittäjä, joka kuoli sähköiskuun vuonna 2009.

Sheridan potkittiin ulos sarjasta. Hänen kerrottiin syyttäneen sarjan luojaa Marc Cherryä hänen lätkimisestään. Sheridanin mukaan Cherry oli lätkäissyt häntä, kun nainen oli kertonut oman mielipiteensä Cherryn kirjoittamasta käsikirjoituksesta. Tämän jälkeen Cherry oli vielä antanut Sheridanille potkut.

Viikonvaihteessa alkoi kuitenkin levitä huhuja, joiden mukaan Cherry olisi paikkaamassa välejään Sheridanin kanssa tuotantokauden ollessa viimeinen. Viikonvaihteen televisiopomojen tapaamisessa Cherry kertoi pohtivansa roolihahmon takaisin tuomista. Sheridan sanoo kuitenkin, ettei häntä ole vielä lähestytty asian tiimoilta, eikä hänellä ole myöskään suunnitelmia palata Wisteria Lanelle.

- Tuo uutinen oli täysin uutta minulle...Minun roolihahmoni oli mahtava, rakastin häntä, mutta he tappoivat hänet. Hän on kuollut, Sheridan kertoi Today-ohjelmassa eilen.

Täydellisten naisten viimeinen eli kahdeksas tuotantokausi käynnistyy Nelosella syksyllä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat