Median silmätikuksi joutunut Mikael Granlund ei kadu ilmaveiviään

13.08.2011 16:14 - Eeva Rajala

Nuori jääkiekkoilija Mikael Granlund on saanut taannoisesta jääkiekon MM-kisojen ilmaveivimaalistaan runsaasti julkisuutta. Mies ei kuitenkaan mieti nyt, että olisi sittenkin pitänyt tehdä vain ihan normaali maali.

- Ei ole yhtään kaduttanut. Ne ovat pieniä asioita, mitkä tuollaisessa turnauksessa auttaa meitä menestymään ja se oli varmaan yksi asia. Niitä on miljoonia asioita yhdessä turnauksessa ja saatiin se mitä haluttiin ja mitä tavoiteltiin, se meidän unelmamme maailmanmestaruus. Se oli yksi juttu sillä meidän matkallamme. En kadu mitään, mitä turnauksessa tapahtui, se on varma. Kun saimme kultamitalit kaulaamme, se oli kyllä elämäni hienoimpia hetkiä, Granlund kertoo Voicelle.

Grandlund kertoo samalla, ettei häntä sinänsä haittaa, mitä hänestä on julkisuudessa kirjoiteltu. Hän myöntää kuitenkin, että ilmaveivistä syntyi iso haloo verrattuna siihen, miten itse näkee kyseisen maalin.

- Minulle se on ihan samanlainen kuin kaikki muutkin. Totta kai ymmärrän, ettei noita ole hirveästi nähty ja ihmiset olivat vähän ymmällään, Granlund jatkaa.

Syksyllä hyväntekeväisyyskalenterissa poseeraava Granlund tuntuu ottavan julkisuuden hyvin ammattimaisesti ja niin kuin kuuluukin: pää kylmänä. Häntä ei kiinnosta, mitä missäkin lukee, vaan tietää mikä on tärkeintä.

- Olen aina sanonut, että tärkeintä on tietää, missä itse on ja miten asiat ovat ja missä itse menee. Se on ylivoimaisesti tärkein juttu.

Mikael Grandlund toimii yhtenä mallina Hope ry:n Lapset ja tähdet -hyväntekeväisyyskalenterissa, joka julkaistaan myöhemmin syksyllä. Kalenterin varat menevät vähäosaisten lasten auttamiseen. Kalenterissa suomalaiset urheilun huiput poseeraavat lasten kanssa. Mukana ovat Granlundin lisäksi muun muassa Teemu Selänne, Jari Litmanen, Amin Asikainen ja Kiira Korpi.

Voit seurata kalenterin kuvausten etenemistä Hope ry:n kalenterisivulta Facebookissa täältä!

Kilpailut

Uusimmat