IL: Julkkisvälittäjiltä täystyrmäys Kiinteistökuningatar Kaisalle

25.08.2011 08:09 - Eeva Rajala

Julkkiskiinteistövälittäjät pitävät uutta Liv-kanavalta tulevaa ohjelmaa Kiinteistökuningatar Kaisaa häpeällisenä koko kiinteistöalalle, kertoo Iltalehti.

Muun muassa Jethro Rostedt ja Lola Wallinkoski kertovat tuntemuksistaan Iltalehdessä. Rostedt myöntää, että häntä oikein hävettää ohjelman päähenkilön Kaisa Liskin puolesta. Muun muassa Liskin tekemiset ja puhumiset ovat aiheuttaneet ihmetystä.

Vaikka kyseessä onkin yksittäistapaus, Rostedtin mukaan kaikki katsojat eivät ymmärrä, etteivät kaikki kiinteistövälittäjät ole samanlaisia.

- Ei tämä voi mitenkään olla hyvää mainosta meille...Ohjelma ei vakuuta eikä imartele...Ainakaan meidän välittäjät eivät skumppaa aamuisin ja kesken päivää lipittele, Rostedt sanoo lehdessä.

Kyseisessä ohjelmassa Liski juo kuohuvaa keskellä työpäivää ja uskoo luksusvaatteilla olevan vaikutusta myyntiin. Lola Wallinkosken mukaan tämä on kaukana kiinteistövälittäjän arjesta.

- Ne, jotka eivät tunne alaa, eivät tule saamaan ohjelmasta realistista käsitystä. Itse en kehtaisi tulla tekemään millään Mersulla arviota jostain edullisesta yksiöstä.

Liski tituleeraa itseään muun muassa Suomen parhaaksi kiinteistövälittäjäksi. Rostedt tai Wallinkoski eivät ole kuulleetkaan Liskistä alan sisällä.

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton toimitusjohtaja Jaana Anttila-Kangas kertoo lehdessä olevansa huolissaan ohjelman vaikutuksesta alan kiinnostavuuteen. Hänen mukaansa shampanjan juonti saattaa sopia joidenkin kauppojen yhteyteen, mutta se ei missään nimessä ole koko totuus alasta.

- Ohjelmassa pitäisi näyttää alan arkea ja sitä, mitä työ ihan oikeasti on...En usko, että ohjelma heikentää nykyistä imagoa, mutta en usko että se myöskään sitä parantaa, Anttila-Kangas sanoo.

Lehdessä ei ole Liskin omaa kommenttia asiaan.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat