Kuorosodan tähdet julki - onko mukana Loiri tai Hector?

05.09.2011 11:30 - Mikko Räsänen

Kuorosota-juontaja Kristiina Komulainen on paljastanut, että yksi tämän syksyn Kuorosodan tähdistä on fyysisesti suurikokoinen.

Kristiina Komulainen kertoi viime viikolla Nelosen tiedotustilaisuudessa, että yksi tämän syksyn Kuorosodan tähdistä on fyysisesti suurikokoinen artisti.

Miehen mitoissa olevista artisteista huikein nimi olisi ehdottomasti Vesa-Matti Loiri. Jos Loiri on mukana, olisi hän myös niin vahva voittajasuosikki, että muilla kisaajille saattaisi olla edessään mahdoton tehtävä hänen haastamisessaan.

Toinen kova nimi olisi Hector. Keikkalavoilta jo kertaalleen vetäytynyt Hector palaa tänä syksynä ryminällä, kun hän lähtee Aika Matka 1966-2011 -kiertueelle. Kuorosotaan osallistuminen ja sen tuoma näkyvyys sopisivat hyvin yhteen comebackin kanssa. Mielenkiintoinen sattuma on myös se, että vaikka Hectorin kiertue kestää lokakuun lopusta joulukuulle, ovat ei yhtään keikkaa järjestetä sunnuntaina. Eli kiertueestaan huolimatta Hector voisi ehtiä sunnuntasiin Kuorosota-lähetyksiin.

Muita Kristiinan vihjaukseen sopivia artisteja voisivat olla Fredi, Jope Ruonansuu, Jussi Lampi tai joku oopperan basso. Vastaus arvoitukseen saadaan myöhemmin tänään, kun Nelonen julkistaa tämän syksyn Kuorosota-tähdet.

Mitä veikkaatte, kuka on tuo kookas laulaja?

Kilpailut

Uusimmat