Suomalaisnäyttelijä kansainvälisen elokuvan pääroolissa!

07.09.2011 15:15 - Eeva Rajala

28-vuotias näyttelijätär Malla Malmivaara on tekemässä kohta kenties elämänsä roolin. Uudessa kotimaisessa Likainen pommi -elokuvassa näyttelevä Malmivaara nähdään seuraavaksi kansainvälisessä produktiossa.

Malmivaara kertoi Voicelle, että seuraava elokuvarooli on englantilaisessa elokuvassa. Kyseessä on peräti elokuvan toinen päärooli.

- Toisessa pääroolissa on joku englantilainen näyttelijä, jota minulle ei ole vielä paljastettu, etten vahingossakaan paljasta sitä muille. Joku tunnettu henkilö on siihen tulossa, Malmivaara paljastaa Voicelle.

Elokuvaroolia voidaan pitää suurena onnenpotkuna Malmivaaran uralla, sillä rooliin haluttiin ensin ruotsalaisnäyttelijä.

- Alun perin he hakivat siihen Ruotsista näyttelijää ja halusivat kuvata sitä siellä. Mutta he eivät löytäneet sieltä ketään ja sitten minä jotenkin osuin niiden kohdalle sopivassa ajankohdassa, Malmivaara kertoo ja kiittää samalla agenttiaan.

Malmivaara ei uskalla paljastaa vielä elokuvan ohjaajaa, mutta kuvausten on tarkoitus alkaa ensi vuoden keväällä. Suomalaiskaunottaren osuudet kuvataan Suomessa. Nainen ei välttämättä ole vielä edes oikein ymmärtänyt, miten isosta jutusta hänen urallaan on kyse.

- On käynyt tällainen hieno juttu, enkä ole vielä itse sitä täysin tajunnut. Se on kyllä mielenkiintoinen projekti ja siihen täytyy alkaa panostaa pian, koska se on kuitenkin iso duuni tehdä englanniksi pitkä elokuva, näyttelijä pohtii.

Malmivaaralla on ensimmäinen päärooli elokuvassa ensi viikolla ensi-iltansa saavassa kotimaisessa Likainen pommi -elokuvassa. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat