Näin 24-sarja pilaili katsojien kustannuksella

12.09.2011 13:15 -

24-sarjassa Jack Bauerin roolissa nähtävä Kiefer Sutherland päätti tehdä jekun kuultuaan opiskelijoiden pelaavan sarjan tiimoilta kehitettyä juomapeliä.

Sutherland kuuli opiskelijoiden kehittäneen pelin, jossa on tarkoitus ottaa ryyppy joka kerta, kun Bauer tokaisee "Damn it!". Kun näyttelijä kuuli pelistä, hän päätti luoda tv:tä tapittaville juhlijoille källin. Mies nimittäin päätti viljellä fraasia niin monta kertaa, kuin mahdollista - jopa kolme kertaa yhdessä kohtauksessa.

- Boom, boom, boom - ja se oli ainoastaan yksi kohtaus. Yhteen jaksoon sain tungettua 14 "Damn it!"-heittoa. Saatoin vain kuvitella juomapeliä pelaavien opiskelijoiden tuskailevan tv:n ääressä.

Näyttelijä myöntää myös, että hän toivoo voivansa muuttaa omia juomatottumuksiaan. Rajuista ryyppyputkistaan tunnettu Sutherland sanoo, että on kyllästynyt heräämään aamuisin siihen, ettei hän muista mitään edellisen illan tapahtumista. Miehen mukaan hän käyttää alkoholia rauhoittuakseen.

- On itsekästä, omahyväistä ja vaarallista miettiä, että jos työskentelet kovasti olet oikeutettu vetämään hirveät kännit. Minun täytyisi pystyä heräämään aamulla ilman, että ihmettelen missä olen ja missä kenkäni on. Se ei ole hyvä tapa elää, enkä haluaisi jatkaa tällä tavalla. Mutta minusta tuntuu, ettei minulla ole tavallaan vaihtoehtoja.

Lähde: Hollywood.com

Kilpailut

Uusimmat