Suosittu laulajatähti raivoissaan – joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi

15.09.2011 09:30 -

Jenkkilaulaja Kelis kirjoittaa Twitter-sivullaan joutuneensa Lontoon lentokentällä keskelle epämiellyttävää tilannetta.

Kelis kertoi joutuneensa lentokentällä törkeän solvauksen kohteeksi, kun henkilökuntaan kuuluva mies oli väittänyt laulajan etuilleen passintarkastusjonossa.

- Tämä punanaamainen, hikinen mies (käytän sanaa "mies" erittäin varauksella) alkoi nimitellä minua "orjaksi" ja käski minua kustumaan häntä "herraksi". Hän myös sanoi, että olen todennäköisesti "ällöttävä nigerialainen".

- Tiskin takana ollut toinen mies vain nauroi ja nyökytteli päätään. Kukaan jonottavista ihmisistä ei kommentoinut välikohtausta sanallakaan - he eivät sanoneet yhtään mitään.

Kelis ilmaisee samalla huolensa Briteissä vallalla olevasta rasismista ja veikkaa, että hiljattaiset mellakat kumpusivat osaltaan ennakkoluulojen aiheuttamista jännitteistä.

- Kun mellakat olivat käynnissä, en viitsinyt kommentoida asiaa. Vietän kuitenkin paljon aikaa Lontoossa ja voin sanoa nyt suoraan, että ennakkoluulot Briteissä ovat käsittämättömiä. Koko maa on vuosikymmeniä jälkijunassa, sillä kaikki lakaistaan maton alle, eikä asioista puhuta. Ongelmat eivät katoa, jos niistä vaietaan.

Kilpailut

Uusimmat