Mies, näin saat yhden illan suhteen

20.09.2011 20:15 -

Mikä neuvoksi, mikäli mieli tekee saada seuraa vain yhdeksi illaksi ilman pidempiaikaisia seurauksia? Men's Health -lehti koosti vinkkejä miehille, jotka mielivät yhden illan suhteeseen.

Yhden yön jutut aiheuttavat helposti monenlaista päänvaivaa. Usein keskeiseksi ongelmaksi saattaa muodostua se, että toinen osapuoli ei välttämättä ymmärrä partnerin haeskelevan vain nopeaa hupia.

Alla vinkkejä siitä, mitä yhden illan ajaksi seuraa mielivien kannattaa toimia.

Mistä löydät seuraa?

Häät ovat tunnetusti tapahtuma, jossa romanttista vipinää saattaa muodostua muidenkin kuin hääparin välille. Ei olekaan ollenkaan tavatonta, että juhlajuomaa nauttineet vieraat saattavat löytää yhteisen sävelen hetken ajaksi.

Muita naisen libidoa kasvattavia puitteita ovat esimerkiksi lomamatkat, syntymäpäiväjuhlat (varsinkin sinun juhlasi), yökerhot, leppeät kesäillat sekä jopa katastrofit (henkilökohtaiset tai globaalit), jotka innostavat tarttumaan hetkeen ja turvautumaan lähellä olevaan mieheen.

Älä etsi seuraa täältä: Työpaikkaan liittyvissä tapahtumissa työtovereiden välille saattaa muodostua jännitettä, mutta varsin harvat naiset kuitenkaan ovat valmiita riskeeraamaan maineensa työpaikalla heittäytymällä hetken huumaan kollegan kanssa.

Mistä tunnistat potentiaalisen yhden illan kumppanin?

Hetkellistä hupia haeskelevat naiset usein kyllä tuovat aikeensa myös ilmi. Koeta haeskella neitosta, joka selkeästi on liikenteessä hauskanpito mielessä, joka nauraa paljon, tanssii rohkeasti ja vilkuilee ympärilleen nähdäkseen saako hän vastakaikua. Ei ole tietystikään takuita, että em. tavalla käyttäytyvä nainen hakee seksiseuraa, mutta et menetä mitään hakeutumalla avoimelta vaikuttavan naisen seuraan.

Älä lähesty: Nurkassa seisova etäiseltä vaikuttava tyttö, joka juo drinkkiä etäisen oloisena. Häntä ei todennäköisesti kiinnosta tuntemattoman seura.

Mitä hän haluaa?

Naiset pitävät siitä, että heidät valloitetaan. Yhden illan seuraa hakiessa naiset kuitenkin pitävät siitä, että he saavat olla dominoivassa roolissa. Sillä tapaa monet saavat käännettyä perinteiset yhden yön juttu -asetelman päälaelleen ja tällä tapaa naisen on mahdollista vaihteeksi "käyttää" miestä.

Anna naisen johdatella tilannetta eteenpäin. Unohda muka-hauskat avausrepliikit. Onnistut todennäköisesti paremmin simppelisti esittelemällä itsesi.

Yhden illan jutun metsästäminen on yksi niistä tilanteista, jolloin nainen valitsee partnerin 95 prosenttisesti ulkonäön perusteella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että miehen täytyisi näyttää täydelliseltä.

Anna itsestäsi ulospäin suuntautunut, lämmin kuva ja vahvista sitä tyylikkäällä (muttei kuitenkaan liian viimeistellyllä) vaateparrella. Muista katsoa silmiin ja tuoksu miellyttävän miehekkäältä. Älä myöskään unohda vastata hänen flirttailuunsa

Kerro mitä haluat

Jos haluat olla herrasmies ja varmistaa, ettei petikumppani ala soittelemaan yhteisen illan jälkeen kymmeniä kertoja päivässä, ilmaise selkeästi mitä haluat. Kerro, ettet etsi tyttöystävää vaan olet liian kiireinen tai pidät sinkkuelämästä. Sillä tavalla nainen ymmärtää, että yhteinen yö ei johda mihinkään kestävämpään. Totta kai kaikki naiset ovat tietoisia miesten mahdollisista tarkoitusperistä - on kuitenkin parempi tehdä asia selväksi, kuin luoda itselleen epärehellisen törkimyksen maine.

Muista: Sinun täytyy kertoa tarkoitusperäsi ennen kuin vaatteet on viskattu nurkkaan. Muussa tapauksessa aulis neito on saattanut jo ihastua.

Milloin teet peliliikkeen

Mistä sitten tietää, milloin kannattaa tehdä ratkaiseva liike? Siinä vaiheessa kun nainen ehdottaa siirtymistä yhdessä esimerkiksi seuraavaan baariin, tai suostuu sinun ehdotukseesi vaihtaa maisemaa.

Naiset ajattelevat usein, että tällä tapaa kyllä tilannetta johdatellaan eteenpäin, mutta pieni lisäetappi luo heille tunteen siitä, että he hallitsevat tapahtumia.

Kuinka käyttäytyä

Paras vaihtoehto on mennä naisen luo, sen sijaan että veisit hänet omaan kotiisi. Kumppani tuntee silloin itsensä rentoutuneemmaksi ja sinulla vuorostasi on mahdollisuus häipyä ennen auringonnousua.

Small talk pilaa tilanteen, kehuminen menettelee. Kerro naiselle, että hän on kaunis ja seksikäs. Käy itse asiaan heti kun olette saapuneet hänen luokseen - kun molemmilla on sama tavoite, jännitys ja impulsiivisuus nostattaa tunnelmaa entisestään

Kun pääset sänkyyn: Muista ehkäisy, äläkä ehdottele liian erikoisia temppuja, ellei hän itse erityisesti toivo niitä. Luota mieluummin perinteisiin kikkoihin ja ole innokas.

Milloin kannattaa häipyä paikalta?

Kysy naiselta suoraan haluaako hän sinun jäävän yöksi, vai onko parempi poistua.
Kerro hänelle totuus: Kerro hänelle, että sinulla oli hauskaa. Älä sano, että soitat myöhemmin äläkä myöskään ehdota mahdollista myöhempää tapaamista, ellet oikeasti tarkoita sitä.

Mikäli mielit naisesta myöhempää satunnaista seksiseuraa, lähetä hänelle seuraavana päivänä yksi tekstiviesti, jossa kehut yhteistä yötänne. Kerro hänelle, että mikäli hän haluaa ottaa yhteyttä, hän saa tehdä niin milloin vaan.

Kilpailut

Uusimmat