Idols-juontajan tärkein vaate: Aviomiehen verkkarit

24.09.2011 15:00 - Eeva Rajala

Idols-juontaja Niina Backmanin vaatekaappi pursuaa vaatteita. Silti hän tietää, että hänen elämänsä tärkein vaatekappale ei löydy omien vaatteiden joukosta.

- Loren [Lorenz Backman] verkkarit. Mahdollisimman väljää, löysää päällä. Heti kun tulee kotiin, niin vaatteet vain eteiseen ja Loren verkkarit päälle, niin on hyvä fiilis, Backman kiteyttää Voicelle.

Backman juontaa yhden päivän Voicen Muotiviikolla lokakuussa. Muotiviikon teemana on tänä vuonna 'Ei mitään päälle pantavaa?' Backman myöntää, että hänelle käy todella usein, niin, ettei täpötäydestä vaatekaapista löydy mitään päälle.

- Vaikka vaatteita on ihan hirveästi ja jotenkin tuntuu, että välillä ne pursuvat kaapista ja pitää viedä vintille, kellariin, antaa UFFille ja viedä kirpparille, että saisi tilaa. Silti tuntuu, ettei jotenkin ole mitään päälle pantavaa, Backman jatkaa.

Naisen mukaan oikeiden vaatteiden löytäminen on fiiliksestä kiinni. Backman sanoo, että myös oman värimaailman valitseminen, minkä värisiä vaatteita valitsee itselleen, on fiiliksestä kiinni.

Voicen Muotiviikkoa vietetään Helsingin Kaapelitehtaalla 5. - 8. lokakuuta. Sinulla on mahdollisuus voittaa lippuja Muotiviikolle, joten osallistu nopeasti kisaan täällä!

Kilpailut

Uusimmat