Maailman tyhmin autonrakentaja on löytynyt - katso kuvasarja

26.09.2011 15:30 - Mikko Räsänen

Brittimies rakensi kellarissaan Lamborghinia 18 vuoden ajan. Kun auto oli valmis, tajusi mies, ettei maan alla sijaitsevasta kellarista ole ovea tai ramppia maan pinnalle.

Oxfordissa asuva brittimies tuntuu olevan todellinen Lamborghini-hullu. Hän alkoi vuonna 1990 rakentaa Lamborgihinia kallerissaan. Auton rakentaminen alkoi lähes tyhjästä ja kesti vuosikausia. Lopulta 18 vuoden uurastuksen jälkeen auto oli valmis.

Siinä vaiheessa miehellä oli edessään ongelma. Ainoa uloskäynti kellarista oli kapea ovi, joka johti sisälle asuntoon. Saadakseen upean autonsa ulos, ei miehelle lopulta jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin hälyttää paikalle kaivinkone, joka kaivoi kellarin sivuseinän esiin ja teki kuopan reunaan rampin, joka johtaa maan pinnalle. Sen jälkeen kellarin sivuseinä murskattiin ja siihen tehtiin Lamborghinin mentävä reikä.

Tarina päättyi onnellisesti, sillä nyt upea Lamborgini on ulkona kaikkien ihailtavana. Vaikka auto valmistui, ei brittimieheltä lopu tekeminen, sillä seuraavaksi projektikseen hän voi ottaa kellarinsa korjaamisen ennalleen.

Katso kuvasarjan auton rakentamisesta ja sen ulos saamisesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat