Eino Makuselle tappouhkaus ex-Miss Suomen Facebook-seinällä?

27.09.2011 12:30 - Mikko Räsänen

Miss Suomi -kohu näyttää kuumentavan myös missifanien tunteita. Pia Pakarisen fani julkaisi hänen Facebook-seinällään kuvan, joka voidaan tulkita uhkaukseksi Eino Makusta kohtaan.

Pia Pakarinen on ollut kohun keskellä siitä lähtien, kun hän alkoi vaatia medialta rahallista korvausta vastineeksi tekstiviestein tai sähköpostitse lähettämistään kommenteista. Kohu jatkui, kun Pia luopui kruunusta suorassa tv-lähetyksessä. Lopettamisensa jälkeen Pia arvosteli mediaa ja Eino Makusta rajuin sanoin.

Riita näyttää kuumentaneen myös Pia Pakarisen ystävät tai fanit. Sunnuntaina eräs mieshenkilö nimittäin julkaisi Pian Facebook-seinällä pistoolin kuvan ja liitti kuvatekstiksi sanan "Makunen". Katso kuva alta (klikkaa kuvaa nähdäksesi se täydessä koossa).

Kuva voidaan tulkita uhkaukseksi Eino Makusta kohtaan, vaikka luonnollisesti kyse voi yhtä hyvin olla ajattelemattomasta huumorista. Korostetaan kuitenkin erikseen, että Pia Pakarisella itsellään ei ole mitään tekemistä tämän uhkauskuvan kanssa, vaan uhkailija ainostaan käytti Pian seinää julkaisupaikkana.

Ymmärtääksesi Miss Suomi -kohun taustoja, kannattaa lukea Voicen kattava selvitys kulissien takaisista salaisista asioista. Tuo selvitys löytyy täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat