Veikkaus-kohussa uusi käänne: Aleksi Valavuori erosi!

03.10.2011 19:34 - Mikko Räsänen

Aleksi Valavuoren Veikkaus-puheista alkanut kohu on saanut uuden käänteen.

Voice kertoi aiemmin tänään siitä, miten Koripalloliiton edustajat ovat vaatineet Nilan Bisons -seuran urheilutoimenjohtajaa Aleksi Valavuorta vaikenemaan Veikkauksen monopolia ja urheilusponsorointia koskevissa asioissa. Lue tuo uutinen täältä.

Voicen tietojen mukaan liiton edustajat kävivät Loimaalla viikonloppuna tapaamassa Bisons-johtoa. Tapaamisessa Bisonsia uhattiin jopa sarjapaikan menetyksellä, jos Valavuori jatkaa Veikkauksen arvostelua.

Nyt kohu on saanut uuden käänteen, sillä Valavuori on jättänyt tehtävänsä Bisonsin urheilutoimenjohtajana. Hän kertoi asiassa Facebook-sivuillaan näin:

"Olen tänään maanantaina 2.10. klo 18:50 jättänyt eropyynnön Nilan Bisonsin urheilujohtajan tehtävistäni. Nilan Bisonsin hallitus käsittelee pyyntöni huomisessa kokouksessaan."

"Kuultuani sunnuntain tapahtumista päätin erota. Autan jatkossakin loimaalaista koripalloa kaikin mahdollisin tavoin ja tuon rahaa toimintaan. Virallisessa roolissa en enää halunnut olla, koska Nilan Bisons joutui äärettömän kovan painostuksen alle. Kannatan sananvapautta ja nyt sana on vapaa."

Viimeinen lause viitannee siihen, että Valavuori aikoo puhua suunsa puhtaaksi heti, kun hänen eronsa on sinetöity. Silloin hänen kannanottonsa eivät voi enää aiheuttaa ongelmia Bisonsille, eikä liitto tai korisliiga voi yrittää estää häntä puhumasta.

Kilpailut

Uusimmat