Milloin on luvassa ulkomaat, Krista Kosonen?

11.10.2011 11:37 - Eeva Rajala

Näyttelijä Krista Kosonen on haluttu nimi teatterissa, elokuvissa ja televisiossa. Häntä viedään joka suuntaan, mutta kiinnostaako ulkomaat?

- Minulla ei ole ikinä ollut sellaista pyrkimystä tai kunnianhimoa. Se liittyy varmaan siihen, että koen olevani teatterinäyttelijä. Jos minulle nyt joku Scorsese soittaisi, että miten olisi, niin en minä nyt hänelle sanoisi, että 'Scorsese mä oon teatterinäyttelijä', Kosonen naurahtaa Voicelle.

Hän ei siis panisi vastaan, jos kutsu tulisi. Kosonen kertoo menevänsä työssään impulssien mukaan, eikä hän ole tällaista ulkomaan impulssia vielä tuntenut. Hän ei ole myöskään tehnyt töitä ulkomaille lähtemisen eteen.

- Minulle riittää suomenkieli, ja kieli on minulle myös tärkeä. Täällä on nyt ollut sen verran mukavaa, Kosonen selventää.

Kososen työrintamalla on ollut kiireistä. Hänet nähdään Syvälle salattu -elokuvan lisäksi kohta myös elokuvissa Risto, Tie pohjoiseen, Puhdistus sekä Juoppohullun päiväkirja. Televisiossa hänet nähdään Klikkaa mua -sarjassa sekä uudessa Moska-sarjassa. Kosonen myöntääkin, että hänen kasvoihinsa voi törmätä aika usein.

- Lärvi on vähän nyt joka paikassa, että pahoittelut siitä, nainen nauraa.

Katso alta Kosonen koko haastattelu:

Kilpailut

Uusimmat