Suomalainen pornotähti paljastaa: Tämä on koomisin seksimokani

14.10.2011 17:31 -

Aikuisviihdetähti Anssi Viskari, alias Mr.Lothar paljasti Voicelle, mikä seksiin liittyvä toilailu on jäänyt parhaiten hänen mieleensä.

Lukemattomia videoita tehnyt Lothar on ehtinyt petipainin tiimellyksessä kokea yllättäviäkin tapauksia. Eräs yleisön edessä tapahtunut sessio ei ollut sujunut aivan odotetulla tavalla.

- Kerran suoritin erään tytön kanssa live-esitystä. Oli tarkoitus sekstata yleisön edessä pöydän päällä. Hommassa kävi kuitenkin niin, että pöydästä pamahti rikki kolme jalkaa ja tarkoituksena oli kuitenkin näyttää yleisölle miten seksiä oikein harrastetaan.

Lothar on lähiaikoina noussut esiin muun muassa Saana Parviaisen ja Maajussille morsian -sarjasta tutuksi tulleen Jennin kanssa tehtyjen videoiden tiimoilta. Mies kuitenkin kiistää valitsevansa partnerit heidän mahdollisen julkkisstatuksensa perusteella.

- Nämä ovat olleet täysin ennalta suunnittelemattomia juttuja. Esimerkiksi siinä vaiheessa kun Jenni otti minuun yhteyttä, en tiennyt hänen olevan mukana Maajussille morsian -sarjassa.

Tästä huolimatta Lothar vihjailee, että vastaisuudessakin jotain yllättävää saattaa olla luvassa.

- Aika näyttää mitä siellä on luvassa. En pitäisi ihmeenä, että jatkossakin videoissa nähdään julkisuudesta tuttuja tyyppejä. Suomessa on lähdetty vähän Amerikan linjalle, eli homma on muuttunut suvaitsevammaksi. Aikuisviihdevideot ovat keino jo julkisuudesta tutuille ihmisille saada nimeään uudelleen esiin.

Kilpailut

Uusimmat