Frasier-tähti: Ex-vaimoni meni naimisiin vain roolihahmoni kanssa

19.10.2011 09:00 - Eeva Rajala

Frasier-sarjan päähahmoa näytellyt Kelsey Grammer uskoo, että hänen entinen vaimonsa meni naimisiin vain Frasier-hahmon kanssa.

Grammerin mukaan ex-vaimo Camille Grammer piti hahmoa niin tyylikkäänä ja tällä oli mahtava elämä.

- Luulen hänen menneen naimisiin kanssani, koska olin Frasier...Hänellä oli mahtava elämä, hän oli tyylikäs...ja vähän hintahtava...Kelsey Grammer on täysin eri tarina, näyttelijä kertoo CNN:n Piers Morgan Tonight -ohjelmassa.

Kelsey Grammer taistelee parhaillaan ex-vaimonsa kanssa heidän kahden yhteisen lapsen huoltajuudesta. Taistelu on ollut rumaa. Grammerin mukaan häntä eniten on kuitenkin satuttanut ex-vaimon kommentti liittyen siihen, että miehen nykyinen vaimo Kayte Walsh sai keskenmenon viime vuonna.

- Se satuttu Kaytea ja minua...sanoi jotain, että se on karmaa...se on vain kuvottavaa...Hän on sanonut monia hirveitä asioita. Ei se ole niin paha, jos hän niitä julkisuudessa laukoo, mutta jos hän puhuu niin lapsille...Hän sanoi joskus, etten olisi halunnut että tyttäremme olisi syntynyt, Grammer selventää.

Grammer erosi Camillesta viime vuonna 13 avioliittovuoden jälkeen. Miehen mukaan ex-vaimo oli tyytymätön avioliittoon heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat