Jenkkitähti haukkuu elokuvapomot pelkureiksi

24.10.2011 10:30 - Eeva Rajala

Nousukiidossa urallaan oleva amerikkalaisnäyttelijätär pitää elokuvastudioiden pomoja pelkureina.

Elokuvissa Piiat ja The Amazing Spider-Man nähtävä Emma Stone sanoo, että elokuvapomot pelkäävät aiheuttavansa pahennusta ja loukkaavansa ihmisiä. Stone kertoo alan menneen varovaisempaan ja konservatiivisempaan suuntaan. Hänen mukaansa monet 70-luvulla tehdyt elokuvat jäisivät nykyään tekemättä juuri pelon takia.

- Minua huolestuttaa se, että elokuvat näyttävät menevän vain konservatiivisempaan ja laimeampaan suuntaan, Stone kertoo BangShowbiz-sivustolle.

Näyttelijäkaunottaren mukaan suuret elokuvapomot eivät uskalla ottaa riskejä, sillä elokuvat tarvitsevat suuria katsojamääriä, eivätkä pomot halua karkottaa yhtään mahdollista katsojaa.

Stone ei kuitenkaan kritisoi vain elokuvapomoja vaan myös itse näyttelijöitä, jotka ovat menneet mukisematta kyseiseen muottiin. He sensuroivat Stonen mukaan itseään ja vaikuttavat näin negatiivisesti omiin suorituksiinsa.

- Inhoan, kun ihmiset sensuroivat itseään. Sen näkee, milloin näyttelijä on tottunut suojelemaan itseään. Se välittyy katsojalle, eivätkä näyttelijät ole uskottavia...He ovat silmistään kuolleita, koska heille on miljoona kertaa kerrottu, että he ovat maailman parhaita näyttelijöitä, Stone jatkaa.

22-vuotias Stone varoittaa, että näyttelijää uhkaa pahin mahdollinen, mikäli tämä ei ymmärrä mitä on tapahtumassa ja pitää jalkojaan maassa.

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat