Kuuluisuus teki rokkilegendasta seksiaddiktin: N*ssi ihan mitä tahansa

31.10.2011 20:00 -

Kiss-yhtyeen Gene Simmons on rehvastellut vuosikymmenet naisseikkailuillaan. Entisen bändikaveri Ace Frehleyn mukaan maine ja kunnia saivat Simmonsin riippuvaiseksi seksistä.

Ace Frehley kirjoittaa tuoreessa No Regrets -elämänkerrassaan, että ennen Kissin menestystä Simmons onnistui pääsemään sänkyhommiin "kerran tai pari vuodessa".

Kun bändi sai nimeä, muuttui tilanne radikaalisti ja Simmons alkoi kaataa naisia käsittämättömällä tahdilla.

- Tilanne on hullu: ensiksi saat naista kerran tai pari vuodessa ja yhtäkkiä pääset sänkyyn satojen eri naisten kanssa. Meillä kaikilla on omat paheemme ja Genen käytös vaikutti bändiin usein ikävällä tavalla. Hän saattoi n*ssia ihan mitä tahansa - lyhyitä, pitkiä, pulleita, laihoja, kauniita, vähemmän viehättäviä.

Kissin rivit vuonna 2002 lopullisesti jättänyt Frehley vertaa Simmonsin seksiriippuvuutta omaan alkoholismiinsa.

- Jos olet ollut aikaisemmin vain parin partnerin kanssa (ja sinun piti ronkua saadaksesi heiltä seksiä), on varmasti humalluttavaa huomata, että yhtäkkiä olet kaikkien bändäreiden huomion keskipisteenä.

Vuosikymmenet avioliittoa vastustanut Gene Simmons teki lokakuun alussa yllättävän ratkaisun saattamalla alttarille pitkäaikaisen avovaimonsa Shannon Tweedin. Avioliiton myötä tuhansien kumppanien kellistämisellä kehuskellut mies on myös kertonut muuttuvansa vihdoin "yhden naisen mieheksi".

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat