Nainen jätti aviomiehensä Westlife-yhtyeen takia

12.11.2011 15:09 -

Brittiläisen Westlife-fanin aviomies pisti vaimonsa valitsemaan naimisissa olon ja yhtyeen välillä - vastaus ei välttämättä ollut miehelle mieleinen.

Daily Mirror -lehden mukaan 44-vuotias Jane Holmes erosi Norman-aviomiehestään sen jälkeen, kun mies ilmoitti, että vaimon on valittava hänen tai Westlife-yhtyeen fanituksen välillä.

Mies päätyi esittämään tiukan kysymyksen vaimolleen, sen jälkeen kun tämän fanitus karkasi käsistä. Holmes muun muassa on käyttänyt kymmeniä tuhansia puntia kahdeksaan Westlife-aiheiseen tatuointiin, sekä bändin kiertueen seuraamiseen. Holmes kertoo varoittaneensa aikanaan miestään siitä, että yhtye tulee olemaan ykkössijalla hänen elämässään.

- Hän luuli aluksi minun vitsailevan, mutta tajusi nopeasti minun olevan tosissani. Minut pysäytetään usein kadulla ja mieheni ei kestänyt sitä huomiota mitä sain.

- Keikat vievät paljon aikaani ja rahaani. Westlife on iso osa elämääni, olen omistautunut heille ja tatuointini ovat tapa osoittaa lojaalisuuttani yhtyettä kohtaan. Olen mielestäni heidän suurin faninsa.

Westlife ilmoitti hiljattain hajoamisestaan, mikä sai Holmesin surulliseksi.

- Kun kuulin heidän lopettavan murruin. Heitin puhelimeni seinään ja itkin. Rakastan heidän musiikkiaan, vaikka toki he ovat myös aika komeita.

Lähde: Daily Mirror

Kilpailut

Uusimmat