Lehti: Näin puoliso todellisuudessa ajattelee kumppaninsa vartalosta

18.11.2011 22:15 - Katariina Näreaho

DailyMail haastatteli viittä pariskuntaa, jotka rohkenivat kertoa todellisen mielipiteensä puolisonsa fysiikasta.

DailyMail selvitti mitä puolisot todellisuudessa ajattelevat toistensa vartaloista. Kyselyyn vastasi viisi pariskuntaa jotka rohkenivat vastata rehellisesti arkaan aiheeseen.

Esimerkiksi 11 vuotta yhdessä olleet Karen (32) ja Mark (38) Phillips-Craig uskaltautuivat haastatteluun. Mark kertoo pitäneensä aina vaimonsa kurvikkaasta vartalosta.

- En pidä laihoista naisista, pitää olla jotain mistä ottaa kiinni, Mark kertoo.

Karen puolestaan kertoo pitävänsä eniten miehensä takamuksesta. Avioiduttuaan kuusi vuotta sitten Mark lopetti treenaamisen ja lihoi saaden hieman vatsaa. Tästä Karen kiusoitteli miestään, mutta nyttemmin Mark on taas aloittanut urheilemisen ja maha on pienentynyt.

Yasmin (60) ja John (57) Duggan ovat olleet naimisissa lähes 30 vuotta. John on huomannut vaimonsa painonnousun, mutta on tyytyväinen siihen, että suurin osa on sijoittunut rintoihin. Lempiasia vaimonsa vartalossa hänelle on tämän iho, joka on aina silkin pehmeä.

Yasmin puolestaan jumaloi Johnin vartaloa nuorempana. Mies oli pitkä ja hoikassa kunnossa. Vuosien saatossa painoa on kertynyt monia kiloja.

- Tietenkään se ei saanut minua rakastamaan häntä yhtään sen vähempää. Vaikka hän ei ulkoisesti enää mikään katseidenkääntäjä ollutkaan, rakastin sitä kuinka pehmoinen hän oli.

Denise (58) ja Chritopher (61) Burdin tapasivat toisensa 21 vuotta sitten. Sinä aikana Denisen paino on noussut hyvin paljon. Myös Christopherin paino nousi, mutta hän kertoo Denisen olevan häntä paljon pyöreämpi. Nyt pariskunta on saanut pudotettua painoaan ja ovat ihan hyvissä mittasuhteissa.

- Denise voisi kyllä pudottaa vielä muutaman kilon vyötäröltään. Hän on synnyttänyt kaksi lasta, joten ei se kyllä haittaa minua yhtään, mies toteaa.

Myös Denise on hyvin tyytyväinen miehensä ulkonäköön. Pariskunnan alkutaipaleella Christopher lihoi reilusti mutta on sittemmin saanut painonsa hallintaan. Missään vaiheessa Denise ei kuitenkaan lakannut rakastamasta tätä.

Yhteenvetona tästä voisi päätellä, että vaikka ihmisen vartalossa "vikoja" olisikin, ei se saa puolisoa rakastamaan toista yhtään sen vähempää.

Lisää pariskunnan kertomuksia voit lukea DailyMailin sivuilta. Sieltä löydät myös kuvat pariskunnista.

Kilpailut

Uusimmat