Tämä kaunotar on Vuoden innostavin nainen!

24.11.2011 19:45 -

Cosmopolitan-lehti järjesti jälleen Fun Fearless Female -kisan, jossa etsittiin tämän vuoden innostajaa, seikkailijaa, lahjakkuutta ja yrittäjää. Vuoden innostaja tittelin itselleen nappasi Voicen Heräämön Anni Hautala.

Vuoden innostaja -tittelin voittaminen oli 29-vuotiaalle Annille täysi yllätys ja juontaja oli vilpittömästi onnellinen kunniasta. Valinnan tekivät Cosmopolitanin lukijat sekä toimitus.

- Olen todella, todella iloinen. Vaikka olenkin radiossa töissä, niin on aina hankala ajatella, että joku oikeasti kuuntelee. On uskomatonta, jos olen ihmisiä näin innostanut.

Ennen Voicen Heräämöä Annia kuultiin Radio SuomiPOPin taajuudella. Hautalalla on vankka näkemys siitä, miksi ura radiossa on sujunut niin mallikkaasti.

- Uskon, että olen työelämässä päässyt eteenpäin siksi, etten ole yrittänyt liikaa. Tärkeintä on olla aito ja tunnistaa omat voimavaransa.

Cosmopolitanin Vuoden Fun Fearless Female on tänä vuonna laulajatähti Chisu. Vuoden yrittäjä on tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä ja Vuoden seikkailija Lääkärit ilman rajoja -järjestössä työskentelevä sairaanhoitaja Piia Laitinen.

Kilpailut

Uusimmat