Nämä elokuvat ovat aiheuttaneet katsojissa sairauskohtauksia!

05.12.2011 21:45 -

Twilight-elokuvasarjan uusin osa on aiheuttanut vilkasta keskustelua erään kohtauksen aiheuttamien sairaiskohtauksien takia. Kyseinen elokuva ei kuitenkaan ole ainut, joka on teattereissa aiheuttanut katsojissa epämiellyttäviä ja yllättäviä reaktioita.

Elokuvien on tarkoitus herättää katsojissa useita tuntemuksia, mutta luultavasti tällaisia reaktioita elokuvantekijät eivät odottaneet.

1. The Passion of The Christ

Näyttelijä Mel Gibsonin ohjaamaa Passion of The Christ -elokuvaa katsoessaan 56-vuotias nainen sai sydänkohtauksen.

2. Manaaja

Elokuva näytettiin teattereissa vuonna 1974, jolloin eräs katsoja pyörtyi ja samalla mursi leukansa. Tämä samainen katsoja haastoi Warner Brothers -yhtiön oikeuteen, mutta tapaus saatiin kuitenkin sovittua oikeussalin ulkopuolella.

3. 127 tuntia

James Francon tähdittämän 127 tuntia -elokuvan kohtaus, jossa päähenkilö leikkaa oman kätensä irti sai useat katsojat pyörtymään ja osan heistä myös oksentamaan.

4. Saw 3D

Tämän kauhuelokuvasarjan viimeinen osa sai katsojissa niin rajuja kohtauksia aikaan, että työtekijät joutuivat useaan otteeseen kutsumaan paikalle ambulanssin.

5. Shame

X-Men: First Class -elokuvasta tutun Michael Fassenbergerin tähdittämä Shame sai myös katsojia pyörtymään, mutta syy ei ollut liiallinen väkivaltaisuus vaan liiallisen seksikkyys. Tämä kyseinen elokuva on kielletty alle 17-vuotiailta seksikohtausten ja alastomuuden vuoksi.

Lähde: Moviefone

Kilpailut

Uusimmat