Hannele Lauri muistelee 90-luvun suosikkisarjaa: Miehet jonottivat mukaan!

06.12.2011 15:15 - Eeva Rajala

Muistatko vielä Hannele Laurin ja Eija Vilppaan tähdittämän komediasarjan Hynttyyt yhteen? Lauri intoutui muistelemaan hittisarjaa Voicelle.

Hynttyyt yhteen -sarja pyöri televisiossa vuosina 1991 - 1995. Sarjassa serkukset Vappu ja Virpi asuvat saman katon alla ja jakavat etenkin miesasioitaan.

- Se oli minusta uudenlaista silloin. Kaksi muijaa tuosta laittaa hynttyyt yhteen ja ovat aivan pimeitä, henkiseltä tasoltaan 15-vuotiaita: "Miehiä, miehiä, miehiä, miten saadaan miehiä? Nyt mennään ja isketään!" He olivat ihan pimeitä ja sitä oli hirveän hauska tehdä. Oli vapauttavaa mennä töihin, ettei tarvinnut suuresti analysoida mikä on tämän ihmisen tausta, Lauri muistelee naureskellen Voicelle.

Lauri muistelee samalla, miten miehet jonottivat päästäkseen sarjaan vieraileviksi tähdiksi. Sarjassa ehtikin vierailla 51 jakson aikana muun muassa Juha Veijonen, Pirkka-Pekka Petelius, Jukka Puotila, Jukka-Pekka Palo, Ville Virtanen, Jussi Lampi, Santeri Kinnunen ja Oskari Katajisto.

- Meille oikein miehet jonotti, että "Haluamme tulla sinne mukaan!" Meillä ei ollut yhtään vaikeuksia saada miesnäyttelijöitä mukaan, Lauri jatkaa.

Hynttyyt yhteen -sarja oli aikoinaan hyvin suosittu ja parhaimmillaan sillä oli yli 1,6 miljoonaa katsojaa. Sarjan tuottaja Spede Pasasen kerrotaan ideoineen sarjasta myös elokuvaa, mutta aikapula kaatoi suunnitelmat.

Katso muistelupätkiä Hynttyyt yhteen -sarjasta:

Kilpailut

Uusimmat